Domáca pražiareň kávy

proces

THE C CAFÉ si myslíme, že praženie kávy je jednoduchá vec. Tajomstvo praženia spočíva v jeho odtieňoch. Ak však chcete pražiť kávu dobre, musíte jej upražiť naozaj veľa. Vaša zručnosť sa zlepšuje každou minútou, každou skúsenosťou, každým kilom upraženej kávy.

Napriek tomu koľko tvrdej práce je za tým, kým sa zelená káva dostane až k nám, jej praženie je najpodstatnejším článkom v reťazci udalostí, ktoré sa skrývajú za umením šálky dobrej kávy.

Preto naša pražiareň funguje spolu s našou kaviarňou, ktorá je pre nás zároveň laboratóriom, kde môžme pri príprave kávy sledovať a zdokonaľovať chuťové profily nami pražených káv.

Kávu si pražíme na starej nemeckej pražiarni PROBAT (40 kilo) z roku 1965, ktorá je riadená výlučne pražiarom a vďaka tomu dokážeme praženie dokonale prispôsobiť druhu kávy.

Chcete byť informovaní o novinkách?